I Love MY Family Header
  Huwelijk  Great Dads  Echtscheiding  Uithuiszetting  Gebed  
           
Gebedspartner en gebedsgroepen
ILMF wil op twee manieren een gebedsnetwerk oprichten :

a) In de eerste plaats wil zij een gebedsnetwerk oprichten met gebedspartners die via de mail gebedsverzoeken binnenkrijgen en daarvoor bidden. Een gebedsverzoek die door iemand is doorgegeven via het gebedsformulier komt bij onze gebedscoördinatrice terecht. Zij bekijkt de gebedsverzoeken en geeft die door aan de gebedspartners.

b) Daarnaast wil ILMF een gebedsnetwerk oprichten middels gebedsgroepen. In Zwolle is sinds een tijdje al een wekelijkse gebedsgroep actief die o.a. bid voor de binnenkomende gebedsverzoeken en voor noden die in de omgeving van de gebedsgroep spelen. U kunt zich als gebedsgroep aansluiten. U kunt zich ook apart als deelnemer of als leider van een toekomstige gebedsgroep opgeven. U dient dit voorlopig, totdat de formulieren hierop zijn aangepast, wel apart aan te geven in het opmerkingenveld.

Elk jaar willen wij een gebedsdag organiseren waarin gebeden wordt voor gezin, familie en alles wat daarmee te maken heeft.

U kunt zich als gebedspartner, deelnemer of leider van een gebedsgroep of als hele gebedsgroep aanmelden door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op. 
 
   
AlphaMega Hosting Gadgets & Goodies

AlphaMega Hosting