I Love MY Family Header
  Huwelijk  Great Dads  Echtscheiding  Uithuiszetting  Gebed  
           
Great Dads   Great Dads   
Hallo, Ik ben Robert Hamrin, oprichter en directeur van Great Dads. Great Dads is een bediening welke is gestart in 1996 in de USA om vaders te bemoedigen tot volledige betrokkenheid bij hun kinderen. Inmiddels hebben meer dan 36000 vaders hun betrokkenheid bij hun kinderen betuigd en uitgedrukt in een getekende Toewijdingsgelofte die zij aan meer dan 90000 kinderen hebben gegeven in 43 staten in de USA en op 4 continenten. Bezoek onze website (www.greatdads.org) voor een volledig overzicht van onze training voor vaders en de fantastische dingen die we met God in de afgelopen 12 jaar hebben meegemaakt.

Ik ben er verheugd over en bid voor de vestiging van Great Dads in Nederland en hoop dat die zich ook zal uitbreiden naar vele andere Europese landen. Ik ben ook blij dat Dolf van der Steeg van I love my Family deze visie deelt en heeft aangeboden de verspreiding van Great Dads in Nederland en Europa mogelijk te maken.

Ons gebed is dat de harten van vele vaders in heel Europa betrokken mogen raken bij hun kinderen en dat duizenden kinderen van hun vader mogen ontvangen waar zij het meest naar verlangen: dat vaders hart zich tot hen zal keren.

In Christus' Liefde,

Robert Hamrin, directeur Great Dads  

 
  Wat is Great Dads en seminar

Lees meer...
  Wie is Dr Bob?

Lees meer...
  Hoogtepunten van de 6 basics

Lees meer...
  Tip van de maand-schrijf een liefdesbrief naar je kinderen

Lees meer...
  Hoe word je een Great Dads TRAINER?

Lees meer...

Toon 1 tot 5 (van in totaal 5 artikelen) Pagina's:  1 
   
AlphaMega Hosting Pro Life zorgverzekeringen

AlphaMega Hosting